Veel gestelde vragen

Is Holy Moly Koffie biologisch?

Onze koffie wordt biologisch geteeld, heeft geen kunstmatige geur -, kleur- en smaakstoffen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Waar worden de koffiebonen verbouwd?

Holy Moly Koffie is beschikbaar in verschillende varianten. Voor deze varianten worden de koffiebonen verbouwd in diverse delen van de wereld. De koffiebonen voor de MAYAN – Classic Espresso komen uit Centraal- en Zuid-Amerika. Voor de smaak MASAI – New Amsterdam Flavour komen de koffiebonen uit Afrika en de MAORI – Café Crème koffiebonen zijn afkomstig uit Oceanië/ Zuid Oost Azië.

Worden de koffiebonen duurzaam verbouwd?

De koffiebonen worden verbouwd met respect voor mens en natuur. De boeren die de koffiebonen voor Holy Moly Koffie verbouwen werken onder goede omstandigheden en worden in meerdere fasen correct betaald, namelijk eenmaal voorafgaande aan de koffiebonenteelt, eenmaal halverwege de oogst en eenmaal na afloop bij goede kwaliteit.

Welke smaak Holy Moly Koffie kies ik?

Iedereen heeft een persoonlijk gevoel voor de beste koffiesmaak. Zo houdt de één meer van een sterke koffie met een krachtige body, terwijl de ander zich veel meer kan vinden in een zachte koffie of een frisse koffie met een fruitje. Voor iedereen is er een ideale Holy Moly Koffie smaak, maar het is aan jou om te ontdekken welke het best bij jou past.

De MAYAN – Classic Espresso is een sterke koffie met een intense smaak, de MASAI – New Amsterdam Flavour is wat frisser met een klein fruitje in de smaak en voor de meest zachte koffie zit je goed met de MAORI – Café Crème.

Kan ik Holy Moly Koffie kopen voor thuis?

Ja, dit is zeker mogelijk. Je kunt hiervoor in onze shop terecht. Wij verkopen onze koffie aan particulieren, maar ook aan horecagelegenheden, koffiespeciaalzaken, bedrijven en andere professionals. Iedereen kan bij ons de gewenste Holy Moly Koffie kopen.

Hoe vers zijn de koffiebonen?

De koffiebonen voor Holy Moly Koffie komen ongebrand in Nederland aan. Vervolgens worden de koffiebonen elke dag of week vers gebrand in onze eigen koffiebranderij in Nederland. Hierdoor hebben wij altijd zelf de controle over de kwaliteit én de optimale versheid van de koffiebonen.

Kan ik Holy Moly Koffie verkopen?

Er zijn zeker mogelijkheden om Holy Moly Koffie te verkopen. Vraag hiervoor een gesprek aan en laat u inlichten over de mogelijkheden. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen.