Holy Moly Koffie

Holy Moly Koffie is er voor iedereen die houdt van een stevige en pittige espresso, van een moderne smaak of van de zachtheid van een Crèma. Holy Moly Koffie is er namelijk in meerdere koffievarianten, zodat er voor iedereen – koffie speciaalzaak, restaurant, op het werk en thuis – een koffie klaar kan staan die perfect aansluit bij de persoonlijke smaak zonder dit onnodig complex te maken.

Holy Moly Koffie kopen

Nuova Cultura del Caffè levert Holy Moly Koffie aan koffie speciaalzaken, horeca, kantoren, bedrijven en andere professionals. Met onze Holy Moly Koffie kun je jouw gasten en/of personeel altijd het beste kopje koffie serveren.

Natuurlijk kunnen particulieren ook genieten van de intense smaken van Holy Moly Koffie. Alle rijke smaken zijn terug te vinden in onze shop.

 

Kom samen voor een kopje Holy Moly Koffie!

Koffie is natuurlijk heerlijk om helemaal alleen van te genieten, na een lange dag werken of tijdens de pauze op een drukke beurs. Anderzijds is koffie ook hét warme drankje dat mensen weet te verbinden. Gezamenlijk koffiedrinken gebeurt zelden in stilte. Holy Moly Koffie zal steeds opnieuw het gesprek op gang brengen met het delen van de mening dat de koffie heerlijk is. Kortom, Holy Moly Koffie verbindt en zorgt voor de leukste sociale uitwisselingen.

 

Deze Holy Moly Koffie smaken zijn te bestellen

Holy Moly Koffie is er in meerdere smaakvarianten. In onze shop kun je een uitgebreide beschrijving vinden bij iedere soort, zodat je makkelijk ontdekt welke koffiesmaak het best bij jou, bij je gasten of bij je medewerkers past. Natuurlijk kun je ze ook allemaal eens proberen! Uiteraard geven we je graag alvast een voorproefje van onze Holy Moly Koffie smaken.

MAYAN

  • Classic Espresso

  • Bonen uit Latijns Amerika

De beste klassiekers mogen nooit verloren gaan! Proef de traditionele smaak van Noord-Italië in een licht pittige koffie. Dé smaak voor iedereen die de smaakpapillen even goed aan het werk wil zetten! Ontdek de krachtige smaak van MAYAN.

Deze ‘Classic Espresso’ blend is samengesteld uit koffiebonen afkomstig uit Centraal- en Zuid Amerika.

 

MASAI

  • New Amsterdam Flavour

  • Bonen uit Afrika

Dé smaak voor de snelle ‘New York – Amsterdam’ zakenman of – vrouw, maar ook zeker een aanrader voor de Hipsters onder ons. Ontdek de frisse en fruitige smaak van MASAI.

Deze ‘New Amsterdam Flavour’ blend is volledig samengesteld uit Afrikaanse koffiebonen.

MAORI

  • Café Crème

  • Bonen uit Oceanië

Een rijke en volle smaak met een gevoel van zachtheid. Dé ideale koffie voor die momenten waarop je even stil kunt staan om te genieten van een heerlijke kop koffie. Ontdek de zachte en sensationele smaak van MAORI. Deze ‘Café Crème’ dankt zijn unieke zachte smaak aan koffie bonen uit Oceanië.