Nuova Cultura del Caffè 

Holy Moly Koffie wordt op de markt gebracht door het jonge bedrijf Nuova Cultura del Caffè. Wij zijn gevestigd in Haarlem en hebben ons laten inspireren door onze drang naar een verbeterde authentieke koffiesmaak, door onze eigen ervaringen en door de uitspraak van de beroemde Barista Francesco Sanapo:

“Het is tijd is voor een verandering in de koffiecultuur. Er zijn te veel slechte soorten koffie in omloop, waarbij de aandacht voor het bereiden van een espresso in een koffiebar of na het genieten van een goede maaltijd er niet meer is. Wat overblijft is de mindere nasmaak van het laatst gedronken kopje.” 

Nuova Cultura del Caffè

 

Ons bedrijf, Nuova Cultura del Caffè, laat met de nieuwe Holy Moly Koffie zien dat koffiedrinken de ultieme constante beleving kan bieden, zoals deze van oudsher werd ervaren met zowel traditionele als moderne koffievarianten. Ondernemer Robert Buchel, eigenaar en medeoprichter van Nuova Cultura del Caffè, vat de ervaring en het effect van goede koffie mooi samen in slechts twee zinnen:

“Mensen worden gelukkiger met een goede kop koffie! Koffie drinken zorgt voor een moment van achtzame bewuste ontspanning en geeft een prikkel voor de beste werkhouding.”

Met Holy Moly Koffie wil Nuova Cultura del Caffè de ervaring van koffie, zoals deze bedoeld is, weer tot leven wekken. De kwaliteit van de koffie wordt volledig door ons eigen bedrijf gecontroleerd. Dit betekent dat wij aandacht besteden aan het volledige proces, van koffiebes tot kopje koffie. Het doel hierbij is om de koffiebeleving niet alleen smaakvol te maken, maar ook eerlijk, puur en stevig.

Eerlijke en duurzame koffie

Wij werken met veel aandacht voor sociale duurzaamheid. Dit betekent op de eerste plaats dat Holy Moly Koffie wordt gemaakt met respect voor mens en natuur. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met koffiebonen van biologische teelt en niet worden bemest of behandeld worden met chemische middelen, waarbij de gezondheid van de boeren en respect voor de boeren prioriteit heeft. Holy Moly Koffie wordt uiteraard lekker vers gedronken. Om de versheid van de koffievarianten te kunnen garanderen vindt iedere week de branding in onze koffiebranderij plaats. Uiteraard voorzien wij je ook van de nodige tips om de lekkerste kopjes Holy Moly Koffie te maken met je eigen apparatuur. Ook verzorgen wij instructie en faciliteren we bij training. Er is een 10 gouden stappenplan beschikbaar.

 

Lees meer over Holy Moly Koffie: